Your Cart

Tanulj meg Human Design képletet elemezni!

Intenzív online képzésünk során megtanulhatod a Human Design rendszer alapjait, és elsajátíthatod a rendszer gyakorlati alkalmazását a saját életedben és mások részére is. Így hatékonyan tudsz majd Human Design képleteket elemezni és másoknak is segíthetsz majd önmaguk mélyebb megismerésében.


Jelentkezz emailben: info@humandesign.hu

human design magyarul tanfolyam online képzés

Ez a képzés neked szól,

Ha téged is érdekel, hogy


Mi az a "Human Design"? Honnan ered a Human Design és mire jó? Mit tudsz kiolvasni valakinek a Human Design képletéből? Milyen Stratégiát követve tudunk boldogabb, békésebb és sikeresebb életet élni? Hogyan hozzunk megfelelő döntéseket a Human Design alapján? Hogyan kövessük és éljük a designunkat? Egyáltalán mit jelent az, hogy valaki a Human Design tervezése szerint él?


Ha szeretnéd:

Megismerni önmagadat és a körülötted lévő világot egy teljesen új szemszögből. Megtanulni, hogyan hozhatsz tudatosabb döntéseket az életében. Javítani a kapcsolatodat önmagaddal és másokkal. Könnyebben elérni a céljaidat és megvalósítani az álmaidat. Teljesebb, boldogabb és sikeresebb életet élni...


akkor várunk szeretettel 2024 szeptemberében!

Részletek

Kezdés: 2024. szeptember 8. (vasárnap)

Utolsó tanítási nap: 2025. május 18. (vasárnap)

Vizsga: 2025. június 7-8. (szombat-vasárnap)

Oktatás: 18 alkalom, kéthetente vasárnapA képzés kéthetente vasárnaponként zajlik online, a Zoom platformon keresztül. A foglalkozások digitálisan rögzítésre kerülnek, így azok, akik nem tudnak részt venni az élő oktatáson, később megnézhetik a felvételeket.


Az utolsó tanítási óra május végén lesz, az év végi vizsga pedig júniusban kerül megrendezésre. Vizsgát tenni nem kötelező. A sikeres vizsgázók részére a Human Design Akadémia névre szóló oklevelet állít ki és feltünteti őket a honlapon, mint okleveles Human Design szakembereket. Két pótvizsga lehetőség van. A vizsga díja alkalmanként: 10.000 Ft.


További részletek a Tanulmányi szerződében.


human design magyar tanfolyam online képzés hungary

Jelentkezz most!

Küldj egy emailt az info@humandesign.hu email címre a neveddel és az elérhetőségeddel és a tárgyba írd be a kurzuskódot. A jelentkezést követően elküldjük neked a tanulmányi szerződést.Kurzuskód: HDAM1E24


Részletes Tanterv Tervezet:

human design tanfolyam magyarul hungary akadémia mentorprogram

Készíts Human Design elemzéseket másoknak!

Tanuld meg a Human Design alapjait és sajátítsd el a rendszer gyakorlati alkalmazását. Tanulj meg hatékonyan Human Design képleteket elemezni és másoknak is segíteni önmaguk mélyebb megismerésében.
Szerezz Oklevelet

A Mentorprogram sikeres diákjainak részére névre szóló Oklevelet állít ki a Human Design Akadémia és feltünteti őket a honlapon, mint okleveles Human Design szakembereket.

Mennyibe kerül?


A teljes képzés ára: 630 000 Ft/év.

A tandíj két részletben, szemeszterenként fizetendő: 315 000 Ft/ félév

Az első szemeszter tandíjának befizetésével, biztosítod a helyedet a képzésen!

Részletfizetési lehetőség: 77 000 Ft/hónap.

Részletfizetés esetén a tandíj teljes összege: 693 000 Ft/év

Az első hónap tandíjának befizetésével, biztosítod a helyedet a képzésen!A képzésre két ösztöndíjas helyet tartunk fent, amelynek fejében az ösztöndíjasoknak a képzés teljes időtartama alatt segédkezniük kell a Human Design Akadémia aszisztensi és titkársági munkáiban. A kiválasztási folyamat magában foglal egy interjút. Amennyiben érdekel az ösztöndíjas hely, küldj egy önéletrajzot és egy motivációs levelet emailben az info@humandesign.hu email címre!


Szeretnél jelentkezni a képzésre?Írj egy emailt az info@humandesign.hu email címre és a tárgyba írd be a HDAM1E24 kurzuskódot.


Várlak szeretettel!

🌸 Melinda

melinda human design magyarul tanfolyam online mentorprogram