Your Cart
human design akadémia magyar tanfolyam kurzus oktatás alapok


Alapképzés - 1. szint


TELJES TANFOLYAM

Kurzuskód: HDAA1🌟 Kezdjük az alapoktól 🌟

Ismerd meg a Human Design rendszer eredetét, a különböző Típusokat és a hozzájuk tartozó Stratégiákat. Fedezd fel a 9 Energiaközpontot és egyedi sajátosságaikat és végül ismerkedj meg a különböző Autoritás fajtákkal, hogy a tudásod szikla szilárd alapokra épüljön.


Tanfolyam Bemutató Videó

human design magyarul

Kinek ajánljuk?

A Human Design Alaptanfolyam a Human Design rendszer alapjait tanítja meg neked éppen ezért teljesen kezdőknek is ajánljuk, akik még egyáltalán nem ismerik a rendszert. A Human Design rendszer egy olyan önismereti rendszer, amely az asztrológia, az I Ching, a Kabbala és más szellemi és spirituális tradíciók tudását kombinálja, hogy jobban megérthessük önmagunkat és az életünket.


Ez az alaptanfolyam bevezető szintű tudást biztosít, amelyek szükségesek a Human Design rendszer alapvető fogalmainak és interpretációjának megértéséhez. Azoknak szól, akik még nem jártasak a rendszerben, és így biztos alapok lerakásával segít előkészíteni téged a haladóbb szintű tanulmányokhoz vagy a Human Design gyakorlati alkalmazásához.


Fontos megjegyezni, hogy a Human Design egy komplex rendszer, és az alaptanfolyam után további tanulmányok és gyakorlatok szükségesek a rendszer teljes megértéséhez és sikeres alkalmazásához.

Tanagyag

Jelentkezz a tanfolyamra!

Alaptanfolyam 1. szint 

Kurzuskód: HDAA1

Kedvezményes ár

HUF195,000

Részletfizetési lehetőség:

A tanfolyam modulonként is megvásárolható. Ebben az esetben a teljes HDAA1 tanfolyam tananyaga 225.000 forintba kerül.


Mit fogunk tanulni?

A tanfolyam során megismerheted a Human Design alapjait, beleértve a BodyGraph elemeit és az Energiaközpontok működését. Ráadásul elsajátíthatod a Dekondicionálás fontosságát, és kipróbálhatod magad a Human Design Kísérlet során.


Ezen felül, felfedezzük az Aura típusokat és azok jellemzőit, valamint bemutatjuk a különböző Típusokat és Stratégiákat, amelyek segítségével hatékonyabban élheted mindennapi életedet. Emellett megtudhatod, milyen típusú Autoritás fajtához tartozol, és hogyan használhatod ki ezt az információt a döntéshozatalban.


Ha kíváncsi vagy a saját és mások energiáinak dinamikájára, és szeretnéd jobban megérteni önmagadat, a világ működését, valamint fejlesztenéd az életed különböző területeit, akkor ez a tanfolyam neked szól. Várunk szeretettel, hogy együtt mélyüljünk el a Human Design világában, és segítsünk neked felfedezni az egyedi potenciálodat és utadat az életben. Jelentkezz most, és kezdjük el ezt az izgalmas utazást együtt!

Nézd meg a tanfolyam bevezető részét

✅ Online Tanfolyamok

Video Kurzusok

A Human Design Akadémián az oktatás online videó kurzusok formájában zajlik, ami rugalmasságot és kényelmet biztosít a tanulás során. Bármikor hozzáférhetsz a tananyaghoz, és saját tempódban haladhatsz.

✅ Élő Szemináriumok

Gyakorlási Lehetőség

A tanfolyamokat sikeresen elvégző diákjainknak exkluzív lehetőséget kínálunk online vagy offline szemináriumokon való részvételre. Ezeken az eseményeken együtt gyakorolhattok az oktatóval, és választ kaphattok a kérdéseitekre is. Ezáltal nemcsak az online tanfolyamok kényelmét, de az élő oktatás interaktivitását is élvezhetitek.

✅ Okleveles Végzettség

Vizsgalehetőség

Azoknak a diákoknak, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a Human Design rendszerrel, lehetőségük van vizsgát tenni az Akadémiánkon. Egy vizsga során jelen van az összes oktató, így garantáltan magas színvonalú értékelést és visszajelzést kapsz majd. Ezen felül oklevelet is szerezhetsz, amely hivatalosan is elismeri a tudásodat, amelyet az Akadémiánkon szereztél.

Hírlevél

Iratkozz fel a Human Design Akadémia hírlevelére, hogy ne maradj le az Akadémia újabb tanfolyamairól és a különleges akciós ajánlatainkról.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@humandesign.hu email címen.