Your Cart

Human Design Elemzés

Egyedi és személyre szabott elemzés, amely megmutatja ki vagy te valójában

Mit tartalmaz az elemzés?

​​​​​​​Az elemzésed segítségével átfogó betekintést nyersz majd az egyedi Human Design Típusodba és a hozzá tartozó Stratégiádba. Megismerheted a tested belső döntéshozó bölcsességét, az Autoritásodat is. A tudatos és tudatalatti éned Profilvonalait is megbeszéljük és ezen kívül megnézem a definiált és a nyitott Energia Központjaidat is, miközben a tested energetikai hálózatát elemzem.  Ezáltal képes leszel megismerni az erősségeidet, a korlátaidat, valamint felfedezheted azokat a területeket, ahol a legjobban ki tudsz teljesedni és sikeres lehetsz.


90 perc, ami rólad szól

Az elemzés egy 90 perces online video beszélgetés, melynek során bevezetlek a Human Design képleted rejtelmeibe és átbeszéljük hogyan tudod a tervezésed szerint élni az életedet. A beszélgetésről lehetőség van felvételt készíteni, ami lehetővé teszi neked, hogy bármikor visszahallgasd majd az anyagot.


Rengeteg olyan visszajelzés érkezett, hogy többször újrahallgattátok a felvételt, mindig valami újabb értékes információt felfedezve. Hiszen ez itt az életed története. Nagy valószínűséggel nem fogsz tudni mindent első hallásra teljes mértékben értelmezni és megemészteni, de nem is ez a cél. Az anyagot újra és újra meghallgathatod majd, míg végül teljesen megérted, hogyan működik a te egyedi designod és megtanulod alkalmazni a Stratégiádat, követve a belső Autoritásodat.


A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az információ segít sikeresen navigálni az életben és mélyebben megértve önmagadat és másokat segít egy boldogabb élet kialakításában. Nincs két egyforma ember a világon, és az elemzésed is pontosan ezt tükrözi majd. A te varázslatos egyediségedet, amelyet erre az inkarnációdra magaddal hoztál.

Gyakran ismételt kérdések

Mit tartalmaz a Human Design elemzés?

Az első Human Design Elemzésed tartalmazza a Típusod, Stratégiád, Autoritásod, Profilod és Energiaközpontjaid elemzését. Ezekről a fogalmakról bővebben a Tudástárban olvashatsz. A képleted mélyebb rétegeinek elemzéséhez általában szükséges egy második időpont.


Hogyan kapom meg az elemzésemet?


Az elemzésedet egy online video beszélgetés során készítjük el, melyről felvételt készíthetünk hangannyag vagy videó formátumban. Ezt a felvételt letöltheted a telefonodra, a számítógépedre vagy más egyéb digitális eszközödre.


Mi van akkor, ha nem tudom a pontos születési időpontomat?

Mivel a Human Design rendszer születési adatok alapján kalkulálja a képletedet, ezért pontos születési adatokra van szükségünk az elemzésed elkészítéséhez. Ha nem vagy biztos abban, mikor születtél, akkor az első teendő az, hogy felveszed a kapcsolatot a kórházzal vagy egyéb egészségügyi intézménnyel, ahol születtél és megpróbálod tőlük kikérni az adatokat. Ez általában néhány hetet vagy hónapot vesz igénybe és pár ezer forintba szokott kerülni. Ha ez nem sikerülne, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@humandesign.hu email címen és megbeszéljük a születési időpont pontosításod lehetőségét, amelyet a nyugati asztrológia és a Human Design együttes módszereivel végzünk.

Hírlevél

Iratkozz fel a Human Design Akadémia hírlevelére, hogy ne maradj le az Akadémia újabb tanfolyamairól és a havonta megrendezésre kerülő online Találkozóinkról.