Your Cart

Üdvözlünk a Human Design Akadémián


Nagyon örülünk, hogy itt vagy. A Human Design Akadémia létrehozásával az volt a célünk, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük ezt a csodálatosan transzformatív tudást, amit a Human Design rendszere hozott az életünkbe.


Böngészd a folyamatosan bővülő Tudástárat, és merülj el velünk együtt a Human Design világában. Várunk téged is szeretettel a Tanfolyamokon és a Facebook közösségünkben.

✅ Online Tanfolyamok

Online Video Kurzusok

A Human Design Akadémián az oktatás online videó kurzusok formájában zajlik, ami rugalmasságot és kényelmet biztosít a tanulás során. Bármikor hozzáférhetsz a tananyaghoz, és saját tempódban haladhatsz.

✅ Szemináriumok

Gyakorlási Lehetőség

A tanfolyamunkat sikeresen elvégző diákjainknak exkluzív lehetőséget kínálunk online szemináriumokra. Ezen az eseményen közvetlenül együtt gyakorolhattok az oktatóval, és bármilyen kérdést feltehettek a tanfolyammal kapcsolatban. Ezáltal nemcsak az online tanfolyamok kényelmét, de az élő oktatás interaktivitását is élvezhetitek.

✅ Vizsgalehetőség

Okleveles Végzettség

Azoknak a diákoknak, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a Human Design rendszerrel, lehetőségük van vizsgát tenni az Akadémiánkon. Egy vizsga során jelen van az összes oktató, így garantáltan magas színvonalú értékelést és visszajelzést kapsz majd. Ezen felül oklevelet is szerezhetsz, amely hivatalosan is elismeri a tudásodat, amelyet az Akadémiánkon szereztél.


⬇️ Ismerd meg a Human Design Akadémia Oktatóit ⬇️

és kapcsolódj velük a közösségi találkozókon és szemináriumokon

Hegedüs Melinda

6/2 Projektor | Alapító & Human Design Coach

A Human Design Akadémia és a HumanDesign.hu alapítójaként, Melinda célja, hogy megteremtse a lehetőségét annak, hogy saját anyanyelvünkön, magyar nyelven olvashassuk és tanulmányozhassuk a Human Design rendszer tanításait. Szívügye, hogy az eredeti Human Design tudás tisztán és torzításoktól mentesen, a jövő generációit segítve terjedhessen el a világban. Melinda a pszichológia, asztrológia, művészetterápia, természetgyógyászat és kínai orvoslás tanulmányai után talált rá a Human Design rendszerre, és kezdett el a rendszerben elmélyülve, a felkérésekre válaszolva elemzéseket készíteni és a rendszert oktatni.

Kiss Melinda

5/1 Projektor | Érzelmi Intelligencia, Önismeret & HD Coach


A Holistar Coaching és a HolistarHouse alapítójaként, Melinda már évek óta elkötelezetten kalauzolja ügyfeleit az egyéni önismereti és önkiteljesedési útjukon. Számára a Human Design egy olyan logikus és érthető keretrendszert biztosít, amely megadta neki a hiányzó elemet a saját- és a világ értelmezéséhez. “A HD rendszert nem elhinni, hanem tapasztalni és tesztelni kell, hiszen mindenki számára egyedi válaszokkal jár”. Személyre szabott coachinggal, webináriumok és kurzusok segítségével, az egyes vonalához hűen, alaposan és nagy szakértelemmel adja át számotokokra a rendszer tudását. Kövessétek Melindát az Instagramon és a Facebookon.


Hírlevél

Iratkozz fel a Human Design Akadémia hírlevelére, hogy ne maradj le az Akadémia újabb tanfolyamairól és a különleges akciós ajánlatainkról.

✨ Várunk téged is szeretettel ✨

és nagy örömmel segítünk majd neked az utadon, hogy te is felfedezhesd és megtanulhasd alkalmazni a Human Design csodálatos rendszerét! Amennyiben kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@humandesign.hu email címen.