Your Cart
human design akadémia magyar tanfolyam kurzus oktatás alapok


Alapképzés - 1. szint


II. MODUL

AURATÍPUSOK

Kurzuskód: HDAA1M2


Tanfolyamrészlet

Ez a tanfolyam modul Human Design Alaptanfolyamunk második része, az Auratípusok, melynek során megismerheted a Human Design rendszer szerinti 4 különböző auratípust és a működésüket.


✅ Auratípusok

✅ Generátor és Manifesztáló Generátor Aura

✅ Manifesztor Aura

✅ Projektor Aura

✅ Reflektor Aura

✅ Tudásellenőrző Teszt


Tanagyag

Alapképzés 1. szint - II. MODUL

Kurzuskód: HDAA1M2

A tanfolyam díja:

HUF5,000

Nézd meg a tanfolyam bevezető részét

✅ Online Tanfolyamok

Video Kurzusok

A Human Design Akadémián az oktatás online videó kurzusok formájában zajlik, ami rugalmasságot és kényelmet biztosít a tanulás során. Bármikor hozzáférhetsz a tananyaghoz, és saját tempódban haladhatsz.

✅ Élő Szemináriumok

Gyakorlási Lehetőség

A tanfolyamokat sikeresen elvégző diákjainknak exkluzív lehetőséget kínálunk online vagy offline szemináriumokon való részvételre. Ezeken az eseményeken együtt gyakorolhattok az oktatóval, és választ kaphattok a kérdéseitekre is. Ezáltal nemcsak az online tanfolyamok kényelmét, de az élő oktatás interaktivitását is élvezhetitek.

✅ Okleveles Végzettség

Vizsgalehetőség

Azoknak a diákoknak, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a Human Design rendszerrel, lehetőségük van vizsgát tenni az Akadémiánkon. Egy vizsga során jelen van az összes oktató, így garantáltan magas színvonalú értékelést és visszajelzést kapsz majd. Ezen felül oklevelet is szerezhetsz, amely hivatalosan is elismeri a tudásodat, amelyet az Akadémiánkon szereztél.

Hírlevél

Iratkozz fel a Human Design Akadémia hírlevelére, hogy ne maradj le az Akadémia újabb tanfolyamairól és a különleges akciós ajánlatainkról.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@humandesign.hu email címen.