Your Cart
human design akadémia magyar tanfolyam kurzus oktatás alapok


Alapképzés - 1. szint


IV. MODUL

ENERGIAKÖZPONTOK

Kurzuskód: HDAA1M4


Tanfolyamrészlet

Ez a tanfolyam modul Human Design Alaptanfolyamunk negyedik része, az Energiaközpontok, melynek során megismerheted a Human Design rendszer szerinti 9 különböző Energiaközpontot, a működésüket és a hozzájuk tartozó esetleges kihívásokat is. A tanfolyam ezen részében a Definiáltságról is tanulunk és új fogalmak is bevezetésre kerülnek.


✅ Energia Központok

✅ Új Fogalmak

✅ Energia Központ Típusok

✅ Nyitott Kp. Ellenőrző Kérdések

✅ Fej Központ

✅ Ajna Központ

✅ Torok Központ

✅ G Központ

✅ Ego Központ

✅ Szakrális Központ

✅ Lép Központ

✅ Szolár Plexus Központ

✅ Gyökér Központ

✅ Definiáltság

✅ Tudásellenőrző Teszt


Tanagyag

Alapképzés 1. szint - IV. MODUL

Kurzuskód: HDAA1M4

A tanfolyam díja:

HUF75,000

Nézd meg a tanfolyam bevezető részét

✅ Online Tanfolyamok

Video Kurzusok

A Human Design Akadémián az oktatás online videó kurzusok formájában zajlik, ami rugalmasságot és kényelmet biztosít a tanulás során. Bármikor hozzáférhetsz a tananyaghoz, és saját tempódban haladhatsz.

✅ Élő Szemináriumok

Gyakorlási Lehetőség

A tanfolyamokat sikeresen elvégző diákjainknak exkluzív lehetőséget kínálunk online vagy offline szemináriumokon való részvételre. Ezeken az eseményeken együtt gyakorolhattok az oktatóval, és választ kaphattok a kérdéseitekre is. Ezáltal nemcsak az online tanfolyamok kényelmét, de az élő oktatás interaktivitását is élvezhetitek.

✅ Okleveles Végzettség

Vizsgalehetőség

Azoknak a diákoknak, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a Human Design rendszerrel, lehetőségük van vizsgát tenni az Akadémiánkon. Egy vizsga során jelen van az összes oktató, így garantáltan magas színvonalú értékelést és visszajelzést kapsz majd. Ezen felül oklevelet is szerezhetsz, amely hivatalosan is elismeri a tudásodat, amelyet az Akadémiánkon szereztél.

Hírlevél

Iratkozz fel a Human Design Akadémia hírlevelére, hogy ne maradj le az Akadémia újabb tanfolyamairól és a különleges akciós ajánlatainkról.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@humandesign.hu email címen.