Your Cart
Human Design Magyarul Típusok Auratípusok

Az Öt Human Design Típus

Az Human Design rendszerben öt különböző alaptípust és négy különböző aurát különböztetünk meg. Minden Típus egyedi energiával rendelkezik, és saját Stratégiája van, amely megtanítja arra, hogyan tud a lehető legoptimálisabb módon kölcsönhatásba lépni a világgal és kihasználni a saját energia adottságait. Hiszen a Stratégiád használata az első lépés az igazi utad és a személyes igazságod összhangba hozásához.


1.Generátorok és 2. Manifesztáló Generátorok 


A Generátorok a fenntartható energiájuk és kitartásuk miatt ismertek, amelyhez akkor férnek hozzá, ha azt követik, amit szeretnek csinálni. Ezzel a fenntartható energiával képesek a munkájuk, szakmájuk mesterévé válni. Két alcsoportjuk van: a Tiszta Generátorok és a Manifesztáló Generátorok. A Generátorok Stratégiája a "válaszolni". A Generátorok és a Manifesztáló Generátorok teszik ki az emberiség 67%-át.


Human Design Magyarul Generátor Típus

3. Manifesztorok


A Manifesztorok az innovátorok, és hatalmas jelenlétükkel és aurájukkal képesek hatást gyakorolni a környezetükre. Függetlenek és értékelik az önállóságot. Gyakran lesznek mérgesek vagy neheztelnek, ha úgy érzik, hogy valaki irányítani akarja őket. A Manifesztorok Stratégiája az "informálás" és az hogy hatással legyenek a környezetükre, beindítsák a dolgokat maguk körül. A Manifesztorok teszik ki az emberiség kb. 10%-át

Human Design Magyarul Manifesztor Típus



4. Projektorok 


A Projektorok a Típusok közül a legújabbak, csupán az 1781-ben jöttek létre, és a lakosság kb. 22% -át teszik ki. Éleslátó és intuícióval rendelkező lények, akik nagy képességgel rendelkeznek az emberek által kibocsátott aurába való mély behatolására. Ez adja nekik az ajándékot, a képességet arra, hogy lássák mások ajándékait és potenciálját, ami azt is jelenti, hogy hihetetlenül hasznos vezetők. Nekik nincs saját energia motorjuk. Azért vannak itt, hogy mások energiáit vezessék. A Projektorok feladata, hogy bölcsen használják az energiát, és új munkamódszereket mutassanak az átmenetek ideje alatt. A Projektorok Stratégiája az "elismerésre és meghívásra várni".


Human Design Magyarul Projektor Típus


5. Reflektor


A Reflektorokat azért nevezik így, mert reflektálnak, azaz tükrökként funkcionálnak. Nekik a szerepük az, hogy visszatükrözzék a többiek energiáját, hogy megmutassák, hogy állunk egyénként és társadalmilag. Érzékenyek és bölcsek, és képesek mintát venni az őket körülvevő emberek auráiból. Ez a rugalmas és mintavételező aura ajándékozza meg őket azzal a képességgel, hogy mélyen megértenek másokat, mintha ők maguk is teljesen azonosulni tudnának a másik személlyel. A Reflektorok Stratégiája a legérdekesebb. Stratégiájuk az, hogy "várjanak egy teljes holdciklust", mielőtt döntést hoznak. A Reflektorok a legritkább típus, hiszen ők az emberiség kevesebb, mint 1%-át teszik ki.


Human Design Magyarul Reflektor Típus



Te melyik típusba tartozol?

Gyere és oszd meg velünk a Facebook csoportban






Ha te is szeretnél egy részletes útmutatót önmagadhoz akkor rendeld meg az egyedi és személyre szabott Human Design Elemzésedet. Ha pedig szeretnél a Human Design rendszerről magyar nyelven tanulni, akkor jelentkezz a Human Design Akadémia tanfolyamára.