Your Cart
Mi az a Human Design Önismereti rendszer magyarul

Mi az a Human Design?

A Human Design egy újfajta önismereti rendszer. Ősi keleti bölcsességek és modern tudományok szintézise. Az ősi bölcsesség hagyományai közé tartozik a kínai I'Ching (Változások Könyve), a hindu csakra rendszer, a Kabbala Életfája, valamint a keleti és nyugati asztrológia. A modern tudományhoz tartozik többek között a neutrínók tudománya, a genetika, epigenetika és a kvantumfizika.


​​​​​​​Ez a szintézis létrehoz egy genetikai tervrajzot a létezésünk természetéről, amit úgy neveztek ‘Human Design Bodygraph’, ami szó szerint annyit tesz: ‘Human Design Testgrafikon’. Én ezt szeretem Test Térképnek nevezni, mert szerintem sokkal inkább kifejezi, azt hogy miről is van szó.


A te személyes Human Design Test Térképed, pontos térképe és egyfajta használati útmutatója testednek és az életutadnak. Megmutatja, hogy genetikailag hogyan lettél megtervezve és hogy a “terv alapján” hogyan is kellene, hogy kapcsolódj a világ többi részével, ahhoz, hogy optimálisan működhess. Megmutatja, hogyan működik a te egyedi belső irányítási rendszered. Ez a te saját személyes GPS-ed.


Mindannyian, így te is azért vagy itt a Földön, hogy saját életedet élhesd és egyéni különleges módon kifejezd önmagad. Előfordult már, hogy összehasonlítottad magadat másokkal? Na és, gyermekkorodban milyen gyakran hasonlítottak össze téged valaki mással? A szüleid, tanáraid vagy a társaid? Önmagad összehasonlítása másokkal azt a benyomást keltheti benned, hogy nem elég jó az, aki vagy.


Amikor ehhez hozzáadjuk a korai gyermekkori éveid kondicionálását, előfordulhat, hogy megpróbálod megváltoztatni saját magadat és alkalmazkodni a környezetedhez, hogy másoknak megfelelj. Ezek a tanult viselkedésminták azonban eltávolíthatnak téged attól a személytől, akivé eredetileg születtél.


Amint elkezded megérteni és elfogadni a saját egyediségedet, valami kinyílik benned és úgy érzed végre lazíthatsz. Egyfajta ellazulás ez. Egyfajta megérkezés érzése és élménye, hogy most végre ott vagyok, ahol lennem kell. Végre az vagyok, akinek eredetileg születtem. Az egyre-másra lerakódott kondícionálás és tanult minták lassan lebomlanak majd, és a személy, akivé születtél, azaz belső esszenciád, elkezd felbukkanni.


A Human Design azt tanítja nekünk, hogy mindannyian egyediek vagyunk és tökéletesen tervezettek arra, hogy megtapasztaljuk életünk során azt, amire itt vagyunk, beteljesítsük az egyedi életcélunkat.


Nincs "jó" vagy "rossz" típus. Nincs olyan tervezés, amelynek nagyobb esélye van gazdagságra, sikerre vagy boldogságra. A Human Design azt tanítja nekünk, hogy a legteljesebb és elégedettebb/ sikeres/ békés/ meglepetésekkel teli életünk kulcsa az, hogy kövessük a személyes igazságunkat, és az Autentikus Önmagunkként éljünk. Ez az út azzal kezdődik, hogy megértjük, elfogadjuk és megszeretjük magunkat a saját egyediségünkkel.


A Human Design útmutatót kínál arra, hogy életünk legmagasabb potenciálját éljük meg. Kész vagy a változásra?


Ha te is szeretnél egy részletes útmutatót önmagadhoz akkor rendeld meg az egyedi és személyre szabott Human Design Elemzésedet. Ha pedig szeretnél a Human Design rendszerről magyar nyelven tanulni, akkor jelentkezz a Human Design Akadémia tanfolyamára.